Türk doktorlarına muhtaç olursanız…

Korona Virüs salgın sonuçları Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanınca Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Beni Türk doktorlarına emanet ediniz" sözü her gün aklıma geliyor.Okullar...

Korona Virüs salgın sonuçları Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanınca Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Beni Türk doktorlarına emanet ediniz" sözü her gün aklıma geliyor.

Okullar açıldı, sonbahar geldi, önümüz kış ve Covid 19 salgını endişe veren rakamlarla sürüyor.

Türk Tabipler Birliği, "Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz" başlıklı çağrı ile AKP hükümetini ve Sağlık Bakanlığını uyardı.

Diyorlar ki;

- "Suçu vatandaşa, yükü hekimlere ve sağlık çalışanlarına yıkanlara tarihsel sorumluluklarını yılmadan her gün hatırlatmaya devam edeceğiz!

- Sadece hekimler ve sağlık çalışanları değil, babalarımız, annelerimiz, kardeşlerimiz ölüyor. Daha çok olduğunu bildiğimiz ama resmi olarak açıklanan rakamlarla dahi her gün 50 yurttaşımız, önlenebilir bir hastalık olan COVID-19'dan hayatını kaybediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum