Saray ağaçlarında yolsuzluk iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi ANFA'da büyük bir kriz ortaya çıktı. Mustafa Tuna'nın ANFA Genel Müdürlüğü'ne atadığı Orhan Kaya ve yardımcılarının Melih Gökçek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi ANFA'da büyük bir kriz ortaya çıktı. Mustafa Tuna'nın ANFA Genel Müdürlüğü'ne atadığı Orhan Kaya ve yardımcılarının Melih Gökçek döneminde ithal edilen ağaçlar nedeniyle çalışanları, "hırsızlıkla" suçladıklarının video kaydı ortaya çıktı.

Çalışanlar KHK'lılarla yüksek ücretlerle sözleşmeler yapıldığını da iddia ettiler.

Melih Gökçek'in yerine AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başkanlığa atanan Mustafa Tuna, Gökçek'in bürokratlarını tek tek görevden aldı.

Mehmet Özhaseki ise seçilmeden önce Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerini kontrol altına almak için Genel Sekreterliğe Refik Tuzcuoğlu'nu görevlendirdi.

Tuzcuoğlu da ilk iş olarak Tuna'nın atadığı ANFA Genel Müdürü Orhan Kaya'yı görevden aldı.

Kaya görevden alınınca çalışanlara veda ziyareti düzenledi ve bir çalışan tarafından kaydedilen konuşmasını, "haklarınızı helal edin" diye bitirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar