Saldırılar bizi korkutamaz

Gazetecilere yönelik saldırıların sonu gelmiyor. Özgür gazetecilerin sayısı giderek azaldı, özgür medya sayısı parmakla sayılacak kadar azaldı.Her şeye rağmen Yeniçağ özgür yayıncılık yapıyor.

Gazetecilere yönelik saldırıların sonu gelmiyor. Özgür gazetecilerin sayısı giderek azaldı, özgür medya sayısı parmakla sayılacak kadar azaldı.

Her şeye rağmen Yeniçağ özgür yayıncılık yapıyor.

Bu özgür yayın siyasileri kızdırıyor ve zaman zaman Yeniçağ da yazarları da hedef gösteriliyor ve magandaların saldırıları gerçekleşiyor.

Değerli okurlarım,

-   Aralık 2016'da silahları ve kar maskeleri olan 30 kişilik bir grup, kaldırım taşlarıyla gece vaktinde gazetemize saldırdılar…

Saldırı sonrasında gazetemizin binasında geniş çaplı maddi hasar oluştu.

-   Mayıs 2019 tarihinde ise, yazarımız Yavuz Selim Demirağ, Ankara'da evine girmek üzereyken arkasından gelen yaklaşık 5-6 kişilik grubun sopalı saldırısına uğradı.

Demirağ kardeşimin başına ve yüzüne sopalarla vuran saldırganlar, kullandıkları Doblo model araçla olay yerinden kaçmışlar ve kullandıkları aracın çalıntı olduğu ortaya çıkmıştı.

-   Gazetemizin eski Ankara Temsilcisi gazeteci, yazar Ahmet Takan kardeşim de Kasım 2019 da yine evinin önünde saldırıya uğradı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar