Önce, saygılı dil lütfen...

Yunan medyasının Cumhurbaşkanına ağır hakaret yağdırması suçtur, Yunan hükümeti ve cumhurbaşkanının sessiz kalması diplomatik skandaldır. Bu da cumhurbaşkanı tarafından temsil edilen Türk milletine hakaret demektir. Şu ana kadar gösterilen tepkiler yetersizdir.

Yunan medyasının Cumhurbaşkanına ağır hakaret yağdırması suçtur, Yunan hükümeti ve cumhurbaşkanının sessiz kalması diplomatik skandaldır. Bu da cumhurbaşkanı tarafından temsil edilen Türk milletine hakaret demektir.

Şu ana kadar gösterilen tepkiler yetersizdir.

Değerli okurlarım,

Uluslararası arenada elbette ülkemize de yöneticilerimize de sahip çıkacağız. Bu konu ayrı, siyasileri eleştirme hakkımız ayrı.

"Siyasetçi; elline, beline, diline hakim olmalıdır"

Bu sözü Hacı Bektaşi Veli söylüyor.

Erdoğan iç siyasetteki söylemlerinde "diline" hakim olamıyor, ağzına geleni söylüyor...

Konumuz Cumhurbaşkanına hakaret olduğu için Erdoğan'ın siyasi rakiplerine yönelttiği "kirli" söylem dilini bir kenara bırakıyorum.

Ama…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar