Oğan, Enginyurt, Seven ve MHP...

AKP'nin metal yorgunluğu kankası, iktidar dayanağı MHP'ye de fena halde bulaştı… MHP de AKP gibi çatırdamaya başladı…

Cumhur İttifakı yerel seçimde AKP'ye de MHP'ye de iyi gelmedi hatta çıkan oransal değil siyasi sonuç her iki partinin teşkilatlarını mutlu etmedi.

MHP'nin ve Devlet Bahçeli'nin, "kayıtsız şartsız" AKP'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemesi partilileri çok fena kızdırıyor.

Genel başkanlığa aday olması beklenen MHP'nin önemli ismi MHP Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan Twitter hesabından AKP iktidarına açıkça savaş açtı.

MHP'nin yapmadığı muhalefeti Oğan tek başına yapıyor.

Terörist Öcalan skandalını, "Eski bir milletvekili, Strateji Merkezi Başkanı, akademisyen bir Türk milliyetçisi olarak televizyonlar bize ambargo uygularken, PKK elebaşının kardeşi, elinde yüzlerce askerimizin ve vatandaşımızın kanı olan Osman Öcalan ile özel röportaj yapıyor! "İş Ehlinin mi?" diye AKP iktidarını sert ve imalı şekilde eleştirdi sosyal medya hesabından.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar