Milyonlarca gönüllü var

Yıllar yılı Erdoğan'ı ve AKP'yi en sert şekilde hakaretler yağdırarak eleştirdi ve sonunda anayasaya ve yasalara uygulamaları, "fiili durum" diyerek anayasa değişikliğine "stepne" olup tek adamlığı yani...

Yıllar yılı Erdoğan'ı ve AKP'yi en sert şekilde hakaretler yağdırarak eleştirdi ve sonunda anayasaya ve yasalara uygulamaları, "fiili durum" diyerek anayasa değişikliğine "stepne" olup tek adamlığı yani başkanlığı Erdoğan'a hediye etti.

Devlet Bahçeli'den söz ediyorum elbette.

Yaza yaza usandım yakın geçmişteki sözlerini.

Şimdi kalkmış Barzani'nin bağımsızlık referandumunu sert ve çarpıcı cümlelerle eleştiriyor.

AKP'ye yaptığı gibi yarın Barzani'ye de, "fiili durum var, halk oylaması var, bırakalım devlet kursunlar" diye AKP'ye destek verirse inanın hiç şaşırmam.

Parti tabanını kaybetmiş, ülkücü iradeyi karşısına almış ve genel başkanlık meşruiyetini kaybetmiş olan Bahçeli açıklamasında "En az 5 bin Ülkücü gönüllü başta Kerkük olmak üzere, Türkmenler için hazır" diyor.

5 bin ne ki milyonlarca gönüllü var bu ülkede Devlet Bey.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası söz konusu olunca, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu vatan, bu bayrak ve bu devlet söz konusu olunca 5 bin kişinin lafı mı olur?

Ayrıca "5 bin Ülkücü" ne demek?

Milyonlarca Türk vatandaşı hazır iken sadece ülkücü camiaya böyle bir çağrı yapmak tamamen siyasidir, tamamen dağılmış MHP'yi toparlamaya çalışmaktır.

1 Kasım seçimlerinde 5,7 milyon seçmenin oy verdiği MHP'yi düşürdüğü durum açısından da 5 bin rakamı çok azdır

Bahçeli ne yazık ki, "milyonlarca gönüllü MHP başta Kerkük olmak üzere Türkmenler için hazır" diyemedi, diyemiyor.

Çünkü artık o da farkında ki böyle bir rakam hayal olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.958 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 681 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar