Mağdurlar dava açmayacaklar mı?

Ergenekon davasını hatırladınız değil mi?Yandaş medya, FETÖ'cü medya, FETÖ'cü savcılar, FETÖ'cü hakimler, FETÖ'cü polisler, FETÖ'cü bürokratlar ve FETÖ'cü siyasetçiler Ergenekon...

Ergenekon davasını hatırladınız değil mi?

Yandaş medya, FETÖ'cü medya, FETÖ'cü savcılar, FETÖ'cü hakimler, FETÖ'cü polisler, FETÖ'cü bürokratlar ve FETÖ'cü siyasetçiler Ergenekon davası sanıklarına yargısız infazı nasıl yaptılar hatırlıyorsunuz değil mi?

İstanbul Ümraniye'deki bir evde el bombalarının bulunduğu iddiasıyla 2007'de şu anda firari olan eski savcı FETÖ'cü Zekeriya Öz'ün başlattığı soruşturma daha sonra Ergenekon adı verilerek davaya dönüştürülmüştü.

275 kişi yargılanırken, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Genel Kurmay Başkanı dahi tutuklanırken dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından, "Ergenekon davasının savcısı" olarak suçlanmıştı.

Erdoğan ise, "Evet millet adına Ergenekon davasının savcısıyım" demişti.

Anayasa Mahkemesinin kararı bozması üzerine Yargıtay dosyayı yeniden açtı ki Cumhuriyet Savcısı, "Ergenekon yoktur" diye mütalaa verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar