Kudüs başkent olmayacak mı?

Terör devleti İsrail'in kahpe askerleri Filistin'de sivil halkı kadın, erkek, çoluk çocuk yaşlı genç ayırt etmeden katlediyor tüm dünya ise seyrediyor. Kahraman Türk ordusu PKK, PYD, YPG, DEAŞ terör...

Terör devleti İsrail'in kahpe askerleri Filistin'de sivil halkı kadın, erkek, çoluk çocuk yaşlı genç ayırt etmeden katlediyor tüm dünya ise seyrediyor. Kahraman Türk ordusu PKK, PYD, YPG, DEAŞ terör örgütlerini sadece Türkiye'yi değil dünyayı terör tehdidinden tek bir sivile zarar vermeden yok ediyor ama birçok ülke tepki gösteriyor.

 Önce şunu hatırlatayım.

 Biliyorsunuz Amerika Başkanı Donald Trump kanlı bir imza atarak ABD Büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı aldı.

13 Aralık 2017'de TBMM Genel Kurulunda, AK Parti, CHP ve MHP gruplarının imzasıyla okunan bildiride tüm devletler Doğu Kudüs'ü Bağımsız Filistin Devleti'nin başkenti olarak tanımaya davet edildi.

 Aynı gün Türkiye'nin çağrısı ile İstanbul'da toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Zirvesi'nin sonuç bildirisinde, Doğu Kudüs'ü Filistin'in başkenti ilan etti ve tüm devletlere Doğu Kudüs'ü Filistin'in işgal altındaki başkenti olarak tanıma çağrısı yaptı.

 Türkiye'nin Doğu Kudüs'te büyükelçilik açmak istediğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah o günler de yakın ve büyükelçiliğimizi hayırlısıyla orada açacağız" dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.957 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar