İYİ Parti'de hesap sorma zamanı

Millet İttifakı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından "güçlü bir iş birliği" düşüncesi ile kuruldu ve büyük başarı kazandı.İYİ Parti...

Millet İttifakı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından "güçlü bir iş birliği" düşüncesi ile kuruldu ve büyük başarı kazandı.

İYİ Parti teşkilatları CHP'nin adaylarına çok ciddi destek verdiler ki sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı nezdinde bir pencere açalım.

13 bin 750 oy farkı ile kazanan CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na İYİ Parti desteğinin çarpıcı önemi ortaya çıkacaktır.

31 Mart yerel seçimi bitti, millet ittifakında CHP kazandığı belediye başkanlıkları ile başarısını taçlandırdı ama İYİ Parti Büyükşehir ve il belediye başkanlığı kazanamayarak seçim sonuçlarını taçlandıramadı….

Bu durum İYİ Parti için iyi bir sonuç olmadı.

Bu sonucu tahlil etmek için CHP ile yapılan millet ittifakında görüşmeleri yürüten İYİ Parti'nin iki genel başkan yardımcısının uygulamalarına bakmak lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar