"İYİ Parti geliyor, kötüler gidecek"

"Kurulamaz" dendi, "bir avuç eski MHP'li" dendi, "kadın başarılı olamaz" dendi ama Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti 1 Nisan pazar günü seçimlere resmen katılma hakkını kazanmak için gerekli genel...

"Kurulamaz" dendi, "bir avuç eski MHP'li" dendi, "kadın başarılı olamaz" dendi ama Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti 1 Nisan pazar günü seçimlere resmen katılma hakkını kazanmak için gerekli genel kurul toplantısını yapacak.

İYİ Parti tescil oluyor ve seçime girme hakkını resmen kazanıyor.

"Düşman çatlatır" denir ya Meral Akşener il il ve ilçe ilçe gezerek İYİ Parti teşkilatlarını tek tek kurdu ve sıra genel kurul ile İYİ Parti'yi taçlandırmaya geldi.

"Korkunun ecele faydası yok, İYİ Parti geliyor, kötüler gidecek" diyen Meral Akşener delegelerinin karşısına genel başkan adayı olarak çıkacak.

Başka aday var mı bilemem ama olsa da olmasa da Meral Akşener İYİ Parti Genel Başkanı seçilecek.

İşte 2 Nisan sabahından itibaren Türk siyaset sahnesinde seçimlere girme hakkını İYİ Parti elde edecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.957 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar