İyi, kötü, çirkin

Millet İttifakı, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminden sonra CHP ve İYİ Partililer tarafından yapılan açıklamalarla sonlandırıldı ama sırada 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim olduğu...

Millet İttifakı, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminden sonra CHP ve İYİ Partililer tarafından yapılan açıklamalarla sonlandırıldı ama sırada 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim olduğu dikkate alınmadı.

Her iki partinin üst düzey yetkilileri ile yaptığım görüşmelerde, "Yerel seçimde ittifak nasıl yapılacak ki? Mümkün olmaz" görüşü aldım.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ile İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı bürokrasi yıllardır bu yana tanıdığım dostlarımdır.

"Gazeteci, siyasetçi dost olur mu?"

Bu soru birçok gazeteci, bürokrat ve siyasetçi tarafından, "olmaz" diye yanıtlanır ama işin doğrusu çok az örnekleri olsa da bilin ki bal gibi de olur.

Yerel seçim takviminin yaklaştığı günlerde Kuşoğlu, Paçacı ve akademisyen gazeteci, televizyoncu Hulki Cevizoğlu'nu tavla oynamaya davet ettim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar