Hainler gazeteci Demirağ'a öldürmek için saldırdılar

Şerefsiz, alçak, kalleş, 7 hain, Türkiyem televizyonundaki programından çıkıp evine giden cesur yürek gazeteci, yazar, televizyoncu, meslektaşım 35 yıllık kardeşim ve Yeniçağ köşe yazarı Yavuz...

Şerefsiz, alçak, kalleş, 7 hain, Türkiyem televizyonundaki programından çıkıp evine giden cesur yürek gazeteci, yazar, televizyoncu, meslektaşım 35 yıllık kardeşim ve Yeniçağ köşe yazarı Yavuz Selim Demirağ'a "öldürün" diye demir çubuklarla, beyzbol sopalarıyla saldırdılar.

Demirağ başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi şekilde yaralanarak Gülhane Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Demirağ, gerekli tüm tıbbi tetkikler ve müdahaleler yapıldıktan sonra özel bir odaya alındı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Yeniçağ Gazetesi yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ'a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Bu yapılan alçak saldırı basın özgürlüğüne ve fikir hürriyetimize yapılmıştır. Bunlar bizi yıldıramaz, yıldıramayacak!" diye sosyal medya hesabından kınama yayınladı..

Menfur saldırıyı haber alır almaz hastaneye gittim. İYİ Parti Genel Sekreteri ve parti sözcüsü Cihan Paçacı ve Aydın Milletvekili Aydın Sezgin acilin kapısındaydılar.

Paçacı, "Yeniçağ camiasına da özgür medya çalışanlarına da geçmiş olsun diyoruz. Çok üzgünüz. Faillerin yakalanması ve yargılanmasının takipçisi olacağız" dedi.

Demirağ'ın oğlu ile birlikte odasına çıktım. Kızı, eşi, nöbetçi doktor ve hemşireler de başındaydılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar