Gökçek pes etti

Melih Gökçek ile Mehmet Özhaseki arasındaki ilişki tamamen koptu. Gökçek, Yavaş'a hücum etmeyi durdurdu. Beyaz TV'de Cumartesi akşamı yayınlanacağı duyurulan canlı yayına çıkmadı ve program iptal...

Melih Gökçek ile Mehmet Özhaseki arasındaki ilişki tamamen koptu. Gökçek, Yavaş'a hücum etmeyi durdurdu. Beyaz TV'de Cumartesi akşamı yayınlanacağı duyurulan canlı yayına çıkmadı ve program iptal edildi.

İki "eski ülkücü", iki eski belediye başkanı ve iki eski dost olan Gökçek ve Özhaseki arasında ilk ilişki olumlu başladı.

Gökçek sosyal medyadan Özhaseki'ye destek verdi. Ancak Özhaseki, Gökçek'in telefonlarına yanıt vermeyince Gökçek de mesajlarını sildi.

Gökçek'in, "kripto FETÖ'cüler" dediği kesim, "Gökçek'in, AKP adayı Mehmet Özhaseki'ye destek vermesi seçimi kaybetmesine yol açar" diye tepki gösterdiler.

"Davama sahip çıkıyorum" diyen Gökçek ise Özhaseki'nin kazanması, için 25 Ocak'ta Beyaz TV'de 5 saat canlı yayına çıkarak Mansur Yavaş'a hücum etti.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kadar her hafta Beyaz TV'de canlı yayına çıkıp Mansur Yavaş'a 3-5 puan kaybettireceği iddiasında bulunan Melih Gökçek için Beyaz TV'de 2 Şubat Cumartesi, "Seçim Özel" canlı yayını saat 21.00'de yayın akışına alındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar