Erdoğan görüşmedi, Jeffrey tehdit etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusuna yapacağı askerî harekât için, "belki yarın belki yarından da yakın" diye yazdım. Askerî ve lojistik hazırlıklar tamam idi ve Mehmetçik...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusuna yapacağı askerî harekât için, "belki yarın belki yarından da yakın" diye yazdım. Askerî ve lojistik hazırlıklar tamam idi ve Mehmetçik kırmızı düğmeye basılmayı bekliyordu.

Elbette ben yazdığım için değil ama benim aldığım "Türkiye, Fırat'ın Doğusuna askerî harekât başlatıyor" istihbaratını Amerikalılar da aldığı için sürpriz bir misafir "çat kapı" çıkıp geliverdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Suriye Özel Temsilcisi, Büyükelçi James Jeffrey Ankara'ya gelip, "Aman aman durun biraz, Fırat'ın Doğusunda Amerikan askerleri ve gözlem noktaları adı altında askerî üsler var" dedi ve sonrasında da birçok şey söyledi.

Şu nokta çok önemli, Jeffrey bu sözleri kime dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mı?

Hayır, çünkü Erdoğan kendisini kabul etmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar