Erdoğan Amerika'ya asla gitmemeli

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sadece terör örgütlerine karşı değil, terörü destekleyen, teröristlerle müttefik olan devletlere karşı da başlattığı BARIŞ PINARI HAREKATI, kuşku yok ki ülkemize ve...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sadece terör örgütlerine karşı değil, terörü destekleyen, teröristlerle müttefik olan devletlere karşı da başlattığı BARIŞ PINARI HAREKATI, kuşku yok ki ülkemize ve bölgemize inşallah istikrar ve huzur getirecektir.

Kahraman Türk ordusu, 1974'de Kıbrıs'a nasıl barış taşıdıysa, Suriye topraklarındaki terör unsurlarını temizleyecek ve sadece Fırat'ın doğusuna değil, Suriye'nin bölünmez bütünlüğüne de barış getirecektir.

Ki Erdoğan Hükümeti, harekatın başarılı sonuçlanması için Esad ile de görüşme adımı atmalıdır.

Kahraman Türk askerinin sivil halkı koruyan, teröristleri yok eden anlayışı ile Türkiye sınır güvenliğini kesinlikle başaracak, terör örgütlerini yok edecektir.

Şimdi burada büyük Türk milletine düşen çok önemli görevler vardır.

Önce mesleğim açısından söyleyeyim medya kahraman Mehmetçiklerimizin sonuna kadar yanında olmalı, onların moral ve motivasyonunu bozacak yayınlardan gerek yazılı, gerek görsel ve işitsel gerekse sosyal medyadan kaçınmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar