Elele Partisi

Bugün Türkiye'nin en önemli ihtiyacı 80 milyon vatandaşın el ele vermesidir kuşku yok ki. İçte ve dışta o kadar çok düşmanı var ki Türkiye'min tam zamanıdır el ele vermenin. El ele vermek için...

Bugün Türkiye'nin en önemli ihtiyacı 80 milyon vatandaşın el ele vermesidir kuşku yok ki.

İçte ve dışta o kadar çok düşmanı var ki Türkiye'min tam zamanıdır el ele vermenin.

El ele vermek için günümüzde çok önemli bir şans var çünkü bu hedefe odaklanmış yeni bir siyasi oluşum yeni bir merkez parti hazırlanıyor.

Ve liderliğini de Meral Akşener üstleniyor ki "Elele Partisi" adı bu yeni oluşumun, hiçbir siyasi partide bulunmayan tüm halkı kucaklama hedefine de çok uygun olacaktır.

**********************

RESİM VAR: ELELE

********************

Mevcut tüm partileri göz önüne alarak, siyasi hedeflerini, parti programlarını ve siyasi yelpazedeki yerlerini dikkatle değerlendirecek olursam yeni partinin farklı amaç ve hedefleri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Meral Hanım'ın ve ekibinin bugüne kadar yaptığı açıklamalar da gösteriyor ki toplumsal uzlaşmayı, ayrıştırma değil bütünleştirmeyi hedefliyor yeni parti.

Parti adı nedir ki?

Hedefi ortaya koyacak, kolay akılda kalacak, yukarıdaki resimdeki gibi Türk Bayrağı üzerinde her siyasi görüşteki kadın, erkek, yaşlı, genç toplumu gönül gönüle bütünleştirecek bir siyasi hareketin adına "Elele Partisi" yakışmaz mı?

Yakışır elbette.

Türkiye'm Partisi demiş, Milliyetçi Demokrat Parti adına karşı çıkmıştım.

Bugün hâlâ isim arayan yeni oluşumun lideri Meral Akşener ve bu davaya inanan tüm kadroya öneriyorum, Elele Partisi yakışır.

Miting alanlarındaki sloganlara, parti şarkılarına, kısa adına, parti logosuna ve daha da önemlisi oy pusulalarında tarif kolaylığına çok uygun olur Elele Partisi.

Bakın şu sloganlar ne kadar hoşunuza gidecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.958 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 681 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar