Efsane olsan da kaybediyorsun

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 20 yıl çok önemli yatırımlar yaptı, şampiyonluklar kazandırdı, rakip takımlardan çok daha fazla sayıda üye yaptı, girdiği her seçimden zafer ile...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 20 yıl çok önemli yatırımlar yaptı, şampiyonluklar kazandırdı, rakip takımlardan çok daha fazla sayıda üye yaptı, girdiği her seçimden zafer ile çıktı.

Fethullah Gülen'in "şike" kumpası ile 3 Temmuz darbesi sonucunda cezaevine girdi ama yılmadı demokrasi tarihinde görülmemiş bir direnişin lideri oldu.

Taraftarlar da delegeler de Türk milleti de FETÖ kumpasına karşı yaptığı direnişi takdirle karşılayarak Yıldırım'a "Efsane Başkan" dediler.

Büyük bir güce ulaştı, rakiplerine ve en önemlisi Fenerbahçe taraftarları ile delegelerine dahi meydan okumaya her kesimle kavga etmeye başladı.

"Yanlış ya da doğru her şeyi ben yaparım" havasına girdi.

Ancak Efsane Başkan Yıldırım 3 Haziran Pazar günü kongrede rakibi Ali Koç'a karşı büyük bir fark ile kaybetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar