Devlet adamlığı ciddiyet ister Devlet Bey!..

Devlet Bahçeli'nin geleneksel yıllık sabah kahvaltılı basın toplantısındaki sözlerinin şifrelerini çözebilir miyiz? Bahçeli de çözememiş ki gazetecilere ve topluma şu önemli konuları...

Devlet Bahçeli'nin geleneksel yıllık sabah kahvaltılı basın toplantısındaki sözlerinin şifrelerini çözebilir miyiz?

Bahçeli de çözememiş ki gazetecilere ve topluma şu önemli konuları soruyor.

"Suyun Gözü olan Yurtta Sulh Konseyi kimlerden oluşuyor?"

"FETÖ'nün siyasi ayağında kimler var?"

İlahi Devlet Bey, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sorsana.

Sordun ve yanıt alamadın da bize mi soruyorsun?

Neden kamuoyunu aldatmaya çalışıyorsun?

Bu soruyu neden sorduğumu şu gelişmelerle izah edeyim zatıalinize.

İYİ Parti Grubu Meclis'e 23 Temmuz 2018 tarihinde, "15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağı araştırılsın" önergesi verdi.

İYİ Parti Grubu adına konuşan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun basılmayan raporunu hatırlatarak, "Hem FETÖ'den bu kadar şikâyet edeceksiniz hem 'FETÖ'yle mücadele ediyoruz diyeceksiniz hem de hâlâ o komisyon raporunu basmamış olacaksınız. 250 şehit vermiş olan, gaziler vermiş olan Türk milleti burada gerçeği öğrenmeli ve gerçeğe ulaşmalı" dedi.

AKP ve MHP oyları ile önerge reddedildi.

Yetmedi dahası da var.

FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılmasına yönelik verdiği önergenin 23 Temmuz 2018 tarihinde reddedilmesinin ardından İYİ Parti herhalde, "Devlet Bahçeli demeçlerinde FETÖ'nün siyasi ayağını sorup duruyor, 23 Temmuz'da belki uyanamadılar, bir kez daha deneyelim" diyerek ikinci adımı attı.

İYİ Parti, "FETÖ'nün siyasi ve iktisadi ayağının tüm yönleri ile araştırılmasını sağlamak" amacıyla 31 Ekim 2018'de Meclis'e ikinci önergeyi de verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar