​​​​​​​Cumhur İttifakı'nın iftira siyaseti çöktü

31 Mart yerel seçimleri öncesi baktılar ki Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Mansur Yavaş seçilecek, tek çareleri kalmıştı bir dolandırıcının, pornocunun yalanlarına sarılmak ve Yavaş'ı iftira bombardımanına tutmak.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gibi aklımda olan şu sözlerle Mansur Yavaş'ı suçlamıştı:

"Mansur Yavaş, belediye başkanlığını Ankara'da yapacak kapasitede biri değil. Bizim adayımız 5 dönem Kayseri gibi bir büyükşehirde belediye başkanlığı yürüttü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptı. Mansur Yavaş'ın sahte senet yazma gibi kesinleşmiş durumu var. Öncesi ve sonrasında da durumu belli değil. Seçimden sonra bu senet olayı ile ilgili gereken yapılır.

Yavaş ayrıca vergi kaçakçısı Maliye Bakanlığı'nda kayıtları var. Düşünün bizim sözümüz senet demekle bu işi savuşturamazsınız. Mehmet Özhaseki Bey ile bu yarışı biz önde kazanacağız."

AKP sözcüsü Ömer Çelik ne demişti?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum