Çok pis işler

RTÜK kanunu, basın ahlak kanunu, Türk ceza kanunu, medeni kanun ve anayasa yerle bir hale geldi. Hem televizyonlarda hem de gazetelerde öyle akıl almaz iftiralar ve tehditler yer alıyor ki, hepsi birer yargısız infaz.Bir televizyon kanalında gece...

RTÜK kanunu, basın ahlak kanunu, Türk ceza kanunu, medeni kanun ve anayasa yerle bir hale geldi. Hem televizyonlarda hem de gazetelerde öyle akıl almaz iftiralar ve tehditler yer alıyor ki, hepsi birer yargısız infaz.

Bir televizyon kanalında gece yarısı herkes uyurken CHP eski milletvekili ve ATO eski başkanı Sinan Aygün canlı telefon bağlantısı ile şunları söylüyor.

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun abisi Genelkurmay İstihbarat Dairesi'nden FETÖ'cü olduğu gerekçesi ile ihraç edildi ve halen yargılanıyor…"

Bülent Kuşoğlu, sosyal medya hesabından dün sabah şöyle Tweet attı:

"Nedir bu bana yönelik kampanya? S. Aygün'le (Sinan Aygün) üç yıldır görüşmedim. Sayın Kılıçdaroğlu ile Aygün'le ilgili tek kelime konuşmadım. İddia ettiği gibi Genelkurmay'da çalışmakta olan bir ağabeyim yok. Kardeşim ise 6 yıl önce emekli oldu. Allah'a şükür hiç bir pis işe beni bulaştıramazlar."

Aynen Kuşoğlu'na katılıyorum ve diyorum ki, pis işler bunlar…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar