CHP'li vatandaşlara zulüm mü yapacağız?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile yaptığım söyleşinin son bölümünde yeniden aday olup olmayacağını, CHP'li ilçe belediyeleri ile ilişkilerini, İmrahor bölgesinin...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile yaptığım söyleşinin son bölümünde yeniden aday olup olmayacağını, CHP'li ilçe belediyeleri ile ilişkilerini, İmrahor bölgesinin imarını, Kanal Ankara ihalesini ve aday olup olmayacağını konuştuk. İşte sorular ve yanıtları:

-Çankaya ve Yenimahalle Belediyeleri CHP'li ki Başkan Alper Taşdelen ile göreve başladığınızda kucaklaştınız değil mi?

Tuna: Şunu belirtmek isterim ki Çankaya Belediyesi'nin sınırları içerisinde iş yapılınca oraya ayrıcalık tanıyormuşuz gibi bir algı yaratılıyor ya da Keçiören'de bir iş yapınca Keçiören Belediyesi'ne ayrıcalık tanıyor muşuz gibi bir algı yaratılması beni üzüyor bu yakışıksız bir yaklaşımdır. Vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayına beğenip oy verdiği için hata mı yapıyor?

-Soruma net yanıt vermediniz ama?

Tuna: Şu anda Yenimahalle Belediyesi'ne, Çankaya Belediyesi'ne Cumhuriyet Halk Partili bir adayı seçtiler diye vatandaşa biz zulüm mü edeceğiz. Oradaki vatandaşlar da bizim. Kime oy verirse versin biz belediye olarak böyle ideolojik işlere girdiğimiz zaman işin içinden çıkamayız. Yakışık olmaz.  Biz herkese eşit mesafede hizmet götürmeliyiz. Vatandaş senin icraatlarını beğenir sana oy verir, beğenmezse vermez. Vatandaş her şeyin farkındadır.  Yarın seçim olacak göreceğiz. Neticede vatandaşlarımızın feraseti çok yüksektir. Kimin ne iş yaptığını nasıl bir adam olduğunu ne tür icraatlar yaptığını, nasıl davrandığını çok iyi bilir. Ona göre de gider sandıkta oyunu kullanır. Bu duruma da herkes saygı duyar.

-Alper Taşdelen ile kucaklaşmanız eleştirilere neden olmuştu. Yorumları nasıl karşıladınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar