CHP Kurultayı'ndan notlar

Önce vurgulamak gerekir ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP'den intikamını sağlayan aşırı güvenlik önlemleri gerek misafirleri gerek delegeleri gerek medya mensuplarını çok zora...

Önce vurgulamak gerekir ki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP'den intikamını sağlayan aşırı güvenlik önlemleri gerek misafirleri gerek delegeleri gerek medya mensuplarını çok zora düşürdü. Soylu'nun emri ile Ankara Spor Salonda yapılan CHP kurultayına giden tüm yollar Ankara Büyükşehir Belediyesinin kamyonları ile trafiğe kapatıldı. Önlemler o kadar sert ve kasıtlı alındı ki açıkça "kurultaya gitmeyin" mesajı verildi.

Araçları ile gelenler Atatürk Kültür Merkezi alanına Ankara Emniyet Sarayı karşısındaki kapıya yönlendirildiler ama ilginç olan buradan alana girişlerde hiç bir güvenlik önlemi alınmamasıydı.

CHP Kurultayını izlemeye gelenler için hiç bir kapıda CHP'li yetkili yoktu ve sadece "yasak" diyen polisler vardı.

İçişleri Bakanlığı'nın sarı basın kartı sahiplerine verdiği soğuk mühürlü metal ARAÇ BASIN KARTI'nın hiç bir polis tarafından tanınmaması ve geçerli sayılmaması bir yana tüm polisler tarafından, "gazete bayilerinde de herkeste de var yürü kardeşim" diye alay konusu edildi.

Radyo, televizyon, yazılı ve elektronik medyaya küçük ve dar alanda oturacak yer bulamayan gazeteciler yerlere oturdular ayakta kaldılar.

Kurultay organizasyonunu yapan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile Ankara İl Başkanı Adnan Keskin tam anlamı ile sınıfta kaldılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.959 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 681 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar