Çamur ve iftirayı yüzlerine çarptı

Günlerdir yapılan çamur siyasetini ve canlı yayınlardaki iftiraları yüzlerine çarptı Mansur Yavaş.Haber Türk TV'deki Teke Tek programında Mansur Yavaş'ı canlı yayına çıkartan Fatih Altaylı...

Günlerdir yapılan çamur siyasetini ve canlı yayınlardaki iftiraları yüzlerine çarptı Mansur Yavaş.

Haber Türk TV'deki Teke Tek programında Mansur Yavaş'ı canlı yayına çıkartan Fatih Altaylı yılın yayıncılığını yaptı.

Hatta 31 Mart yerel seçiminde sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin seçim sonucunu dahi etkileyecek çok önemli bir televizyon gazeteciliğine imza attı.

Öncelikle Mansur Yavaş'ı konuk ettiği için cep telefonundan ve bilgisayarından mesaj yağmuruna tutulan Altaylı'nın şu isyanını yazayım ki Mansur Yavaş'a söz hakkı vermesinin nasıl baskı altına alındığı anlaşılsın.

Altaylı cep telefonlarına yağan mesajlar karşısında, "Ne halt edeceğimizi şaşırdık, bırakıp yurt dışına kaçmak istiyorum. Mansur Bey siz dertlisiniz, ben sizden dertliyim" diye konuştu.

Tabii siyaseten yargısız infaz yapılarak yaklaşık 15 televizyon onlarca radyo yayını ile haksız ve hukuksuz şekilde suçlanan ve "cevap hakkı" verilmeyen bir siyasetçiyi yayına çıkarıp saatlerce cevap hakkı verilmesi anlaşılan o ki kimilerini çok rahatsız etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum