Bekir Coşkun ve Enis Berberoğlu

Hepiniz tanıyor, seviyor, yazılarını ve kitaplarını beğeni ile okuyordunuz. Sözcü yazarı değerli canım ağabeyim, duayen gazeteci yazar Bekir Coşkun'dan bahsediyorum.Bekir ağabeyimle telefonla görüştüm....

Hepiniz tanıyor, seviyor, yazılarını ve kitaplarını beğeni ile okuyordunuz. Sözcü yazarı değerli canım ağabeyim, duayen gazeteci yazar Bekir Coşkun'dan bahsediyorum.

Bekir ağabeyimle telefonla görüştüm. Çok güzel bir haber vereyim size melun hastalığı yendi. Tüm vatandaşlara selamları, saygıları ve sevgileri var.

Nasılsınız Bekir ağabey diye sorunca şunları söyledi:

"Türkiye gibiyim. Kemoterapi nedeniyle vücudumun çeşitli yerlerinde zaman zaman ağrılarım oluyor. Tıpkı Türkiye'de vatandaşları çektiği sıkıntılar gibi ben de sıkıntı içindeyim.

Ama tün sevenlerim bilsinler ki Türkiye'de ben de bu sıkıntıları günleri atlatacağız. Mutlaka atlatacak, güzel günleri hep birlikte yaşayacağız."

Bu sözleri üzerine aklına Bekir Coşkun'un, "Ona Cumhurbaşkanı denmez!.." başlıklı yazısı aklıma geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar