Bahçeli, Erdoğan'a "İllet-Zillet" derdi

Bu Devlet Bahçeli var ya, söylemleri var ya inanın her köşe yazarı için hazinedir.Siyasi sloganları da çok başarılı üreten Devlet Bahçeli son zamanlarda "Zillet" kelimesini "Millet İttifakı" için "Zillet...

Bu Devlet Bahçeli var ya, söylemleri var ya inanın her köşe yazarı için hazinedir.

Siyasi sloganları da çok başarılı üreten Devlet Bahçeli son zamanlarda "Zillet" kelimesini "Millet İttifakı" için "Zillet İttifakı" diye kullanmaya başladı.

AKP Genel Başkanı olan siyasi demeçlerinde cumhurbaşkanı yani tüm milletin başı olduğunu bir kenara bırakan Recep Tayyip Erdoğan da, "Millet İttifakı değil, illet ittifakı, zillet ittifakı" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ittifak ortağı Devlet Bahçeli'nin milleti "zillet" görmesini hem destekliyor, hem de "illet" diye bir ilave de yapıyor.

"Zillet" Türk Dil Kurumu'na göre "hor görülme, aşağılanma" demek.

"İllet" ise Türk Dil Kurumu'na göre, "hastalık, bozukluk" demek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar