Azeri bayrağı ile 30 Ağustos yasağı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da Ermenistan işgalindeki Azerbaycan topraklarının kurtarılması dolayısıyla düzenlenen "Zafer Geçidi Töreni"ne katıldı.Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'da Ermenistan işgalindeki Azerbaycan topraklarının kurtarılması dolayısıyla düzenlenen "Zafer Geçidi Töreni"ne katıldı.

Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Azerbaycan'ın kederini kederimiz, sevincini sevincimiz bildik. O nedenle Karabağ'ı yüreğimizde bir yara bildik. O nedenle bugün de sevincimizi paylaşmak, birlikte kutlamak için bir aradayız." dedi.

Türkiye'nin verdiği askeri eğitim desteği ile başta SİHA'lar olmak üzere verdiği askeri teçhizatla Azerbaycan işgal altındaki topraklarını Ermenistan ordusunu darmadağın ederek kurtardı.

***

Değerli okurlarım,

Her 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda şanlı Türk Ordusu Ankara Hipodromda resmi geçit yapardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar