Akşener ve rakibi adaylar

Abdüllatif Şener muhalefete, "Deli gibi çalışın" diyor ki bakıyorum iki siyasetçi deli gibi çalışıyor. Birisi Meral Akşener, diğeri Recep Tayyip Erdoğan.İkisi de Cumhurbaşkanı adayı ve...

Abdüllatif Şener muhalefete, "Deli gibi çalışın" diyor ki bakıyorum iki siyasetçi deli gibi çalışıyor. Birisi Meral Akşener, diğeri Recep Tayyip Erdoğan.

İkisi de Cumhurbaşkanı adayı ve aralarında müthiş bir rekabet var ama müthiş bir fark da var.

Akşener, kendi parası ve kıt imkanları ile siyaset yapıyor... İlleri, ilçeleri adım adım geziyor, meydanlarda, sokaklarda kendiliğinden toplanan vatandaşlara hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise AKP'nin il ve hatta ilçe kongrelerine devletin uçağı ve imkanları ile gidiyor, partisinin teşkilatları tarafından bindirilmiş kıtalarla toplanmış davet edilmiş kalabalıklara hitap ediyor.

Devletin parası ve imkanları ile AKP faaliyetlerine katılıyor ama muhalefetten de her konuda olduğu gibi "tık" yok.

Tarafsızlık yemini bulunan ve 16 Nisan sonrası AKP Genel Başkanı olarak siyaset yapan Erdoğan'ın 2019 seçimlerinde de bu imkanları sonuna kadar kullanacağından şüphe yok ki maça 1-0 önde başlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar