Adalet reformu strateji belgesi mi? Hadi ordan

Adalet çığlıklarını Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun desteklediği ancak tam metnin açıklanmadığı "Yargı...

Adalet çığlıklarını Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun desteklediği ancak tam metnin açıklanmadığı "Yargı Reformu Strateji Belgesi" susturacak mı? Peşinen söyleyeyim hiç sanmıyorum.

Barcelona'dan gönderilen Arda Turan diye biri var.

Arda'ya futbolcu ya da sporcu demek, alın teri ile yarışan ve büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözüne layık olan gerçek sporculara hakaret olur.

Bu Arda Turan, geçen yıl şarkıcı Berkay Şahin'e kafa atıp eşi Özlem Şahin'i de taciz ettiği iddiasıyla yargılandı ve dava karara bağlandı.

Mahkeme, "Ruhsatsız silah taşıma, korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etme ve Kasten yaralama" suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verdi.

Mahkeme hapis cezalarında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar