Fatih Portakal da hedef yapıldı ya...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de toplu açılış töreninde her zaman olduğu gibi yine yeniden 24 Haziran seçimleri öncesinde de olduğu gibi kendisine tek rakip, tek hedef seçti; CHP ve...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de toplu açılış töreninde her zaman olduğu gibi yine yeniden 24 Haziran seçimleri öncesinde de olduğu gibi kendisine tek rakip, tek hedef seçti; CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu.

Bu film gişe rekorları kırmıyor ama yüzde 50'ye yakın oy devşiriyor AKP'ye ve Erdoğan'a.

Toplu açılışları Cumhurbaşkanı yapabilir, burada cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin icraatları eleştirebilir ama.

Aması şu Cumhurbaşkanı bu törenlerde AKP şapkasını da kolayca takıyor ve CHP ile Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na veryansın ediyor, çok sert bir şekilde hakaretler yağdırıyor.

Kemal Bey de haklı olarak aynı sertlikte rakibi AKP Genel Başkanı Erdoğan'a yanıt veriyor.

Pat diye devreye cumhurbaşkanlığı giriyor. "Cumhurbaşkanına hakaretten" Kemal Bey hakkında maddi ve manevi tazminat davaları açılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar