Terörist cenazeleri, Mısıroğlu ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığı resmî açıklamasında Başkan Ali Erbaş'ın "insani" nedenlerle Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret ettiğini açıkladı.Medya her nedense hatırlamıyor, yazmıyor ve...

Diyanet İşleri Başkanlığı resmî açıklamasında Başkan Ali Erbaş'ın "insani" nedenlerle Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret ettiğini açıkladı.

Medya her nedense hatırlamıyor, yazmıyor ve ekranlarda söylenmiyor ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman ve hatta Genelkurmay eski Başkanı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar da bu Mısıroğlu'nu ziyaret etmişlerdi.

Atatürk'e, annesi Zübeyde Hanıma ve babası Ali Rıza Bey'e hakaretler ve küfürler yağdıran bu Osmanlı hayranı meczup vaktiyle Almanya'ya kaçmış hatta İstanbul'u işgal eden İngiltere'den sığınma hakkı da istemişti.

Türk vatandaşlığından da atılan Mısıroğlu 1991 yılında Türkiye'ye dönebilmişti. Halen vatandaş mı değil mi bilmiyorum.

Birinci sorumu soruyorum ziyaret, "insani" olunca mazeret kabul olunur mu?

Atatürk ve ailesine küfür edip, kurutuluş savaşında Türk ordusunun kaybetmesini arzulayıp, "... Beni tefe koyarlar ama keşke Yunan galip gelseydi. Ne hilafet yıkılırdı. Ne şeriat yıkılırdı. Ne medreseler lağvedilirdi. Ne hocalar asılırdı. Hiçbiri olmazdı" ifadelerini kullanmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar