Kıbrıs gazilerimiz ile madalyaları unutuldu?

Millî Bayram olan 4 efsane destanımızı yazarken yaklaşan Kıbrıs destanını bir kenara bugün için ayırdım.Kıbrıs Barış Harekatı adı verilen bu muhteşem destan ile dönemin efsaneleşen...

Millî Bayram olan 4 efsane destanımızı yazarken yaklaşan Kıbrıs destanını bir kenara bugün için ayırdım.

Kıbrıs Barış Harekatı adı verilen bu muhteşem destan ile dönemin efsaneleşen siyasetçileri Başbakan Karaoğlan Bülent Ecevit'i Başbakan Yardımcısı Mücahit Necmettin Erbakan'ı ne de kızı Ayşe'yi tatile gönderen Dışişleri Bakanı Turan Güneş'i unutamaz, unutturamayız.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kurucusu merhum Rauf Denktaş'ı Türk Mukavemet Teşkilatının kahraman Türk direnişçilerini unutamaz, unutturamayız.

Doktor Binbaşı merhum Nihat İlhan'ı ve Rum çetesi EOKA tarafından hunharca katledilen eşi Mürüvvet Hanım ile üç evladı Murat, Kutsi ve Hakan'ı unutabilir miyiz?

Binbaşı Nihat İlhan, Rum ve Türk tüm Kıbrıslılar tarafından çok sevilen bir doktordu...

23 Aralık 1963 günü Lefkoşa Hastanesi'nde bir hamile, ancak ölüm riski çok yüksek bir Rum annenin saatler süren ameliyatını yapıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar