Kadının fendi erkekleri yendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Abiler bizden korkarlar, korkudan erken seçim yaparlar" demişti aylar önce, haklı çıktı.Bu durumda ortaya da kadının fendi erkekleri yendi başlığı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Abiler bizden korkarlar, korkudan erken seçim yaparlar" demişti aylar önce, haklı çıktı.

Bu durumda ortaya da kadının fendi erkekleri yendi başlığı çıktı. Şimdi sırada Meral Akşener'in 100 bin imza toplayıp önce Cumhurbaşkanı adayı olması ve 24 Haziran'da da Cumhurbaşkanı seçilmesi için meydanlara tek kadın aday olarak çıkmasına kaldı.

Tabii ki CHP'nin adayı da merak konusu. Kemal Bey aday olur mu, başka bir aday mı çıkartır bilemem ama CHP'nin adayı ile Saadet Partisi'nin adayı da en az Akşener'in adaylığı kadar önemli.

Çünkü bu partilerin hedefleri, ayrı ayrı adaylar çıkartıp 1. turda Erdoğan'ı seçtirmemek, 2. turda da ittifak yapacakları adayı seçtirmek.

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden çıkan sonuçlara gelince sıcağı sıcağına şunları söyleyebilirim.

AK Partililer Erdoğan'a "Reis" derlerdi ama Bahçeli, "Reis benim" dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar