Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz

Güneş de tarihi gerçekler de balçıkla yalanla, hakaretle sıvanmaz örtülemez."Ah be Tank Hasan helalleşemedik ki..." başlıklı yazım birçok gazete ve web sayfasında "Gökçek Güzel'e icra...

Güneş de tarihi gerçekler de balçıkla yalanla, hakaretle sıvanmaz örtülemez.

"Ah be Tank Hasan helalleşemedik ki..." başlıklı yazım birçok gazete ve web sayfasında "Gökçek Güzel'e icra yapmış" başlığı ile alıntı yapılarak yayınlandı.

Günaydın Gazetesinde ve Star TV Ankara Temsilciliğinde neredeyse beni her gün arayan, her gün olmasa bile 2-3 günde bir beni ziyaret eden Melih Gökçek 2005 yılında Star TV'de işten çıkartıldıktan sonra 13 yıldır tek bir kez bile aramadı.

Ben de başta Gökçek olmak üzere bazı siyasilere, bürokratlara, hatta gazetecilere "Benim değil, makam koltuğunun dostları" adını taktım.

Melih Gökçek 20 Mart Salı günü What's Up telefonumdan arayarak bana küfür ve hakaretler yağdırdı, "Rahmetli Hasan Celal Güzel benim canım kardeşimdi. Ben ona nasıl haciz, icra yaparım? Yalan yazıyorsun rahmetlinin arkasından" dedi.

Önce söz konusu yazımda yer alan Gökçek ve Güzel hakkındaki şu paragrafı hatırlatayım ki tüm medya işte bu bölümü öne çıkardı. Melih'i çok kızdıran da bu gerçeği yazmam oldu:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar