Dünyaya örnek terör temizliği

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Zeytin Dalı harekâtında 2 bine yakın silahlı kahpe teröristi yok etti bugüne kadar.Dünyada hiçbir ülkenin ordusunun bugüne kadar başaramadığı büyük bir askeri...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Zeytin Dalı harekâtında 2 bine yakın silahlı kahpe teröristi yok etti bugüne kadar.

Dünyada hiçbir ülkenin ordusunun bugüne kadar başaramadığı büyük bir askeri başarıdır.

Mehmetçiğin şehitler, gaziler vererek ortaya koyduğu özverili kahramanlığa leke sürdürmek için ortaya konulan kara propaganda, iftirayı atanların da inanların da suratlarında karadır.

O kara suratlardır ki teröristlere silahları, mühimmatları paraları veren ve siyaseten destekleyerek terörün arkasında duran ülkelerin siyasetçileridir.

Büyük Türk Milleti ülkesini işgale gelip bu topraklarda hayatlarını kaybedenlere dahi saygı gösterir ki Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 1934 yılında, Anzak askerleri için söylediği şu sözler dünyada büyük takdir kazanmıştı:

"Bu memleketin toprakları üzerinde kanlarını döken kahramanlar. Burada bir dost vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükûn içinde uyuyunuz. Sizler, Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar. Gözyaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız bizim bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat uyuyacaklardır. Onlar, bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar