Tek bir sivil bile ölmedi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin Harekâtı başarı ile sürüyor. PKK uzantısı PYD/YPG terör örgütlerinin tüm tuzaklarını tek tek temizleyen kahraman Mehmetçik şehitler verme pahasına sivil halka zarar...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin Harekâtı başarı ile sürüyor. PKK uzantısı PYD/YPG terör örgütlerinin tüm tuzaklarını tek tek temizleyen kahraman Mehmetçik şehitler verme pahasına sivil halka zarar vermemek için askeri harekatı ağır ama titizlikle sürdürüyor. Bu sayede Afrin Harekâtı'nda 32 gündür tek bir sivil hayatını kaybetmedi.

Bütün dünyanın gözleri Türk askerinin üzerinde her an bir hata yapmasını bekliyorlar ama Mehmetçik komutanlarının sabırlı ve dikkatli harekât yönetmesi üzerine yerel sivil halka barış ve huzur götürüyor, kendi canları pahasına onların canlarına zarar vermemek için büyük dikkat sarf ediyor.

Terör örgütleri bu durum karşısında Türk askerine çamur atabilmek için Türk askeri ile ilgisi olmayan arşiv görüntülerini dünyaya yaymaya çalışıyor ama bu konuda da titiz davranan Türk Silahlı Kuvvetleri yayınlanan fotoğrafların ne zaman nerede çekildiğini ortaya koyarak iftiraları çürütüyor.

Aralarında Reuters'ın da bulunduğu uluslararası medyaya konuşan terör örgütü PKK/YPG'ye yakın kaynaklar, PKK'nın uzantısı Suriye Demokratik Güçleri ile rejim güçlerinin Zeytin Dalı Harekâtı'nın hedefindeki Afrin'e gireceğini iddia ettiler.

Bu tür iddiaları ortaya atma nedeni ise Türk askerinin harekâtını yavaşlatmaktır ki Türkiye bu oyunlara karşı çok dikkatli olmalıdır.

Hatırlanacağı üzere Amerika destekli PKK/PYD/YPG'nin bir grup teröristi de Afrin'e yolladığı açıklanmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar