Cesur yürek çıkar ittifakına karşı

AKP'ye de MHP'ye de çok sert şekilde tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türk kadınının cesaretini, yiğitliğini ve korkusuzluğunu ortaya koyan tavrı ile Türk milletinin takdirini ve sevgisini...

AKP'ye de MHP'ye de çok sert şekilde tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türk kadınının cesaretini, yiğitliğini ve korkusuzluğunu ortaya koyan tavrı ile Türk milletinin takdirini ve sevgisini kazanıyor.

AKP'li milletvekillerini "iradeleri yoktur" diye eleştiren Akşener bu görüşünü, "Tek bir kişiye bakıyorlar, her bir konuda en küçük şeye karar veren bir kişi ile yollarına devam ediyor. Bunun adı diktatörlüktür. Bunlar diktatörlükle insanları korkuturlar. Ama bir gün biri çıkıp 'sizden korkmuyoruz' dediğinde işleri biter" diyor.

Akşener'in sözlerini okuyunca, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözlerini hatırladım:

"Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet, bu doğrudur. Benim arzu edip de yapamayacağım hiçbir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmek bilmem. Bence diktatör, diğerlerini iradesine boyun eğdirendir. Ben, kalpleri kırarak değil, kalpleri kazanarak hükmetmek isterim."

Akşener, AKP'lilere, "sizden korkmuyoruz" diye meydan okuyor açıkça.

AKP'nin eğitime bakış açısını da çarpıcı örnekle eleştiren Akşener, "Sizler çocuklarınızı Amerikalarda çuvalla para ödeyerek okuttunuz. Bizim çocuklarımızı da beceriksiz eğitim sisteminizde işsizliğe terk ettiniz. İş başına gelir gelmez devlet kurumlarına mülakatla işe giriş sistemini sonlandıracağız" diye millete umut veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar