Türkiye Afrin'de ABD ile savaşıyor

Türkiye yıllardır "terörle mücadele" diyor, "savaş" diyenlere şiddetle karşı çıkıyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ezberi bozdu, "savaş" adını koydu.Türk Silahlı Kuvvetlerinin...

Türkiye yıllardır "terörle mücadele" diyor, "savaş" diyenlere şiddetle karşı çıkıyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ezberi bozdu, "savaş" adını koydu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahramanlıklarını dünyaya ispat eden askerleri bugün canları pahasına PKK uzantısı PYD/YPG terör örgütleri ile mücadele ediyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "savaş" adını neden verdi bu mücadeleye?

Çünkü kahraman Türk ordusu PKK/PYD/YPG destekçisi başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm emperyalist ülkelere karşı savaşıyor.

5 bin TIR, 2 bin uçak dolusu silah, mühimmat, zırhlı araç, füze, uçaksavar ve hatta milyonlarca dolar ile PKK/PYD/YPG'yi destekleyen Amerika değil mi?

"Türk ordusu Münbiç'te Amerikan ordusu ile de savaşacak mı?"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.332 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.755 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 679 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar