Sevgilimiz Mehmetçik

Bugün günlerden "Mehmetçik Sevgisi" günüdür. Bugün sevgililerinize bir hediye almaktan vazgeçerek harcayacağınız bu parayı Afrin şehitlerimiz ve gazilerimiz için TSK Dayanışma Vakfı'nın hesaplarına...

Bugün günlerden "Mehmetçik Sevgisi" günüdür. Bugün sevgililerinize bir hediye almaktan vazgeçerek harcayacağınız bu parayı Afrin şehitlerimiz ve gazilerimiz için TSK Dayanışma Vakfı'nın hesaplarına havale, EFT ya da kredi kartımızdan bağışta bulunalım Mehmetçiğe sevgimizi böyle ispatlayalım.

Sevgililer gününde kahraman Türk askerini sevmek, takdir etmek, desteklemek, yanında olmak, onlar için dua etmektir bize düşen.

PKK ile yurtta mücadele eden kahraman Mehmetçik 25 gündür Suriye'nin Afrin bölgesinde "Zeytin Dalı" harekâtını teröristlere aman vermeden sivil halka zarar vermeden sürdürüyor.

Yurt içinde de yurt dışında da şehitler ve gaziler veren kahraman Mehmetçik kuşku yok ki Türk halkının çok büyük sevgisine mazhar oluyor.

Seviyoruz kahramanlarımızı başka bir tanımı yok.

İstiklal savaşı ile Kıbrıs savaşı ile kahramanlık destanları yazan kahraman Türk ordusu yıllardır vatanın bölünmez bütünlüğü için terörle mücadeleyi de özveri ile gece gündüz demeden, yaz kış demeden yapıyor, her türlü sevgi ve saygıyı fazlasıyla hak ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar