Şehitler ve siyasi şov

Kahraman Mehmetçiklerimiz Afrin'de kahrolası terör örgütlerine ve yandaşı Amerika'ya karşı şehitler veriyor. Yüreğimiz yanıyor, kanıyor, ağlıyor... Ancak siyasilerimiz şov peşinde, şehitlerimiz...

Kahraman Mehmetçiklerimiz Afrin'de kahrolası terör örgütlerine ve yandaşı Amerika'ya karşı şehitler veriyor. Yüreğimiz yanıyor, kanıyor, ağlıyor... Ancak siyasilerimiz şov peşinde, şehitlerimiz üzerinden siyasi rant peşinde, oylarını arttırmak için yarış içinde.

Mehmetçik Afrin'de şehit oluyor Suriyeliler ise Türkiye'de tatildeler.

Hippilerin, "Savaşma Seviş" sloganı aklıma geldi.

1970'li yıllarda genç insanlar arasında hızla büyüyen sistem karşıtlığı ve özgür yaşama arzusu "Savaşma Seviş" sloganı ile tüm dünyaya yayıldı.

Ülkelerindeki Esad zulmünden kaçan 3,5 milyon Suriyeli Türkiye'de, bir o kadarı da Ürdün'de hayatlarını yaşıyor.

Türk ordusunun kahraman Mehmetçikleri de Afrin'de PKK, PYD, YPG terör örgütlerine karşı sınır güvenliğimiz ile Suriyelilerin ülkelerine huzur içinde dönmelerini sağlamak için şehit ve gazi oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.955 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.330 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.753 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 678 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar