Türkiye tek yumruk

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü hava ve kara harekatı çok başarılı şekilde sürerken Türkiye iktidarı ve muhalefeti ile tek yumruk oldu. Mehmetçiğin başarısı için...

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü hava ve kara harekatı çok başarılı şekilde sürerken Türkiye iktidarı ve muhalefeti ile tek yumruk oldu. Mehmetçiğin başarısı için liderler peş peşe destek açıklamaları yaptılar.

Şerefsiz, alçak, kahpe terör örgütleri Türk askeri ile çarpışmak savaşmak yerine Kilis ve Hatay'ın ilçelerine füze saldırıları yaptı.

Çok önemli bir gelişmede medya konusunda oldu. AKP hükümeti 16 yıldır ilk defa medya ile de tek yumruk oldu.

Başbakan Binali Yıldırım, muhalif, karşıt, yandaş farkı gözetmeksizin tüm medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Başbakanlık Vahdettin Köşkü'nde  gerçekleşen toplantının ana gündem maddesi Suriye'ye başlatılan Zeytin Dalı Harekatı olurken Yıldırım gündeme ilişkin önemli bilgiler verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.957 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.337 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 681 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar