2 şapkalı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı bir partinin il başkanını hedef alır mı, almalı mı? Yakışır mı yakışmaz mı? Yargısız infaz yapmalı mı, yapmamalı mı?Türkiye Cumhuriyeti'nin, devletin ve milletin sembol...

Cumhurbaşkanı bir partinin il başkanını hedef alır mı, almalı mı? Yakışır mı yakışmaz mı? Yargısız infaz yapmalı mı, yapmamalı mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin, devletin ve milletin sembol makamı Cumhurbaşkanıdır. 16 Nisan referandumu sonucunda Erdoğan Cumhurbaşkanlığına AKP Genel Başkanlığını da ekledi.

Burhan Kuzu ve AKP'li hukukçular yemininden "tarafsızlık" ilkesini çıkartmayı unuttukları için Cumhurbaşkanı hem taraflı hem de tarafsız oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü CHP İstanbul il kongresi yapıldı ve Dr. Canan Kaftancıoğlu ilk kadın başkan oldu.

Sosyal medyada yayınladığı iddia edilen bazı mesajlar ve fotoğraflar bir anda ortalığa döküldü.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını ne kadar çok önemsediği ve ilk kez seçilen bir kadın siyasetçiye bir il başkanına karşı nasıl bir hazırlık içinde olduğu ortaya çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar