Kadri Gürsel ve ByLock çelişkisi

Gazeteci Kadri Gürsel, FETÖ iddianamesinde neyle suçlanıyor neden tutuklu biliyor musunuz? İddianameye göre işte suçu! "ByLock kullanıcısı 92 şüpheli şahıs ve haklarında FETÖ/PDY silahlı terör...

Gazeteci Kadri Gürsel, FETÖ iddianamesinde neyle suçlanıyor neden tutuklu biliyor musunuz?

İddianameye göre işte suçu!

"ByLock kullanıcısı 92 şüpheli şahıs ve haklarında FETÖ/PDY silahlı terör örgütünden dolayı soruşturma bulunan 21 kişi ile iletişim kaydının bulunması."

Dümdüz mantık ile hukuki mantık ile soruyorum:

Kadri Gürsel suçlu ise;

ByLock kullanıcısı şüpheli şahıslar ile ve haklarında FETÖ/PDY silahlı terör örgütünden dolayı soruşturma bulunanların aradıkları AKP'liler de suçlu değil mi?

Kadri Gürsel tutuklu yargılanıyor ise;

AKP'lilerin de tutuklu yargılanmaları gerekmez mi?

AKP'liler suçsuz ise;

Kadri Gürsel de suçsuz değil mi?

AKP'liler ellerini kollarını sallayarak gezip tozmaya ve siyaset yapmaya devam ediyorlar ise;

Kadri Gürsel neden tutuklu ve yargılanıyor?

Bu Kadri Gürsel ki yıllarca yazılarında, haberlerinde, radyo ve televizyon programlarında Gülen Cemaatine hücum edip savaş açmadı mı?

Kadri Gürsel bu mücadeleyi verirken AKP'liler Fethullah Gülen'le el ele, gönül gönüle birlikte siyaset yapmıyorlar mıydı?

Fethullah Gülen cemaatine "Hizmet" adı verip üstün hizmetlerde bulunsunlar diye Anayasa'yı değiştirip Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) ve yargının en üst makamlarına mensuplarını atamıyorlar mıydı?

Polisin en kritik görevlerine "Hizmet" adı verilen cemaatçiler atanmadı mı?

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki cemaatçiler Yüksek Askeri Şura'larda ihraç kararları alınınca Cumhurbaşkanı ve Başbakan veto etmedi mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar