Koray Aydın'dan önemli açıklamalar: En çok katılım AKP'den

Türk siyasetinde ciddiyeti ve prensipleri ile önemli bir kariyeri olan Koray Aydın ile yeni partinin kuruluş amacını ve siyasi hedeflerini konuştum. Sorularıma açık ve net yanıtlar veren Aydın, "bizim siluetlerimiz...

Türk siyasetinde ciddiyeti ve prensipleri ile önemli bir kariyeri olan Koray Aydın ile yeni partinin kuruluş amacını ve siyasi hedeflerini konuştum.

Sorularıma açık ve net yanıtlar veren Aydın, "bizim siluetlerimiz gözüküyor ama bu partiyi kuzeyden güneye, doğudan batıya tüm Türk halkı kuruyor" dedi.

Aydın'ın sorularıma verdiği yanıtlar şöyle:

* Ana hedefleriniz neler?

Liberal, milliyetçi, muhafazakar, sosyal demokrat, sağcı, solcu her ne düşüncede olursa olsun etnik siyaset karşıtı Türk ve Kürt tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız partimizde.

Hedefimiz Türkiye'nin bugün çok ağır boyutlara ulaşmış durumda olan sorunlarını diyalog ile vatandaşlarımız ile ve sivil toplum örgütleri ile el ele barış içinde kavga etmeden çözeceğiz.

*Yeni Parti'yi MHP'ye alternatif olarak mı kuruyorsunuz?

Hayır, Yeni Parti'nin seçmen hedef kitlesi asla sadece MHP tabanı değildir. Bugün mevcut tüm partiler halkın beklentisini karşılamaktan uzaklaşmış durumdalar. Halkın beklentilerini de karşılayamıyorlar.

Demokrasi ve insan hakları askıya alınıyor, kişilik haklarımız ihlal ediliyor. İktidar her geçen gün muhalefetin ve medyanın sesini, eleştirilerini kısıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti hepimizin en kıymetli ortak kazanımımızdır.

Hiç kimse çaresizliğe teslim olmak istemiyor ve her partiden birçok üye ve insan partimize katılmaya geliyor ve "ülkemizin kötüye, daha kötüye gittiğini görüyoruz" diyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Süleyman Soylu; Uğur Dündar'ı oku 04 Şubat 2021 | 1.956 Okunma Erdoğan'ın anayasa niyetini açıklıyorum 03 Şubat 2021 | 4.336 Okunma Telekom'un hortumlanması 02 Şubat 2021 | 1.756 Okunma AKP-MHP kumpası ve CHP'deki istifalar 01 Şubat 2021 | 2.407 Okunma Gazeteciliğimin Hatıra Defteri - 1 31 Ocak 2021 | 680 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar