PKK silah bıraksın, sudan çıkmış balığa dönersiniz!

İç savaş çıkmadan bu ülkeye demokrasi gelmez’ diyen Mehmet Altan’dan sonra, ağabey Altan da, açmış ağzını yummuş gözünü, AK Parti’ye karşı adeta milli birlik ve beraberlik cephesi...

İç savaş çıkmadan bu ülkeye demokrasi gelmez’ diyen Mehmet Altan’dan sonra, ağabey Altan da, açmış ağzını yummuş gözünü, AK Parti’ye karşı adeta milli birlik ve beraberlik cephesi kurulmasını istiyor!

Taraf, Sözcü ve diğer gazeteleri bir ve birlik olmaya davet ediyor.

Sıra herkese gelecek, Hürriyet de kapanacak diyor. Kürtler zaten ‘silahlı dövüşüyorlarmış!’ Eh Ahmet Altan, bu cepheyi kurabilirse, silahla dövüşen Kürtler, AK Parti iktidardan düşünceye kadar dövüşü sürdürebilirler!

Kürtler’in bugün ‘elde silah dövüşmelerinin’ garantiye alınması lazım. Ahmet Altan’ın bütün derdi bu. HDP’nin bir kıymeti harbiyesi yok yani. Çünkü denediler olmadı, AK Parti’ye karşı mücadelede sandık sonuç vermiyor. AK Parti 1 Kasım seçimlerinde ya tek başına iktidar ya koalisyonun en güçlü ortağı olacak.

İki kere iki dört, Türkiye AK Partisiz yönetilemez. Çare, Türkiye’nin AK Parti’yle yönetilemeyeceğini burada ve dünyada göstermek.

KCK’nın ‘savaş’ kararı almasının, bizimkilerin canla başla bu ‘savaşı’ desteklemelerinin başka izahı yok.

O halde stratejik müttefik haline gelen ‘silahlı Kürtler’i’ yalnız bırakmamak lazım, onların bu zor zamanlarda, desteğe ihtiyaçları var!. Ahmet Altan, Hürriyet, Zaman, Bugün, Sözcü ve Taraf’a sesleniyor ve bu desteği gelin hep beraber daha da cömertçe verelim diye çırpınıp duruyor.  Aramızdaki görüş farklarını unutalım, zamanı değil bunların diyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yazmaya kısa bir mola veriyorum 17 Nisan 2016 | 1.564 Okunma 'On yıl barışı beklemek, bir gün savaşmaktan iyidir' 14 Nisan 2016 | 984 Okunma Diyarbakır-Erbil Hattı 13 Nisan 2016 | 1.483 Okunma Bir din adamının gözüyle, Cizre ve bölgede durum-3 12 Nisan 2016 | 2.179 Okunma Bir din adamının gözüyle Cizre’de ve bölgede durum-2 11 Nisan 2016 | 3.895 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar