Meydan okuyan DHKP-C değil...

Kimse kendisini kandırmasın, üç beş molotof kokteyli nerede ne zaman ve ne için patlayacağı belli olmayan birkaç el bombası, , birkaç kaleşnikof ve birkaç intihar bombacısıyla Türkiye’ye meydan okuyan...

Kimse kendisini kandırmasın, üç beş molotof kokteyli nerede ne zaman ve ne için patlayacağı belli olmayan birkaç el bombası, , birkaç kaleşnikof ve birkaç intihar bombacısıyla Türkiye’ye meydan okuyan, DHKP-C filan değil, bu ülkenin kaderiyle pervasızca oynamaya devam eden bir medya patronudur.

Servetini, savaş yıllarında kazanmış, demokrat, yurtsever gazeteciler peş peşe öldürülürken, gazeteler el değiştirirken, gazetesine gazete, servetine servet katmış bir adam, hoşlanmadığı, söz geçiremediği bir iktidarı devirmek için, bir ülkenin içinde çalışan beşinci kol gibi mücadele ediyor.

Bir medya patronu Türkiye’ ye meydan okuyor.

Bu patrona, Türkiye’nin ondan ve yönettiği imparatorluktan büyük olduğu gösterilmedikçe, bu adamın gazeteleri gah PKK şiddetini, gah marjinal solun şiddetini desteklemeye devam edecek.

Türkiye’nin yaşadığı iç savaşın, yıllarca tek kelimeyle dahi sorgulanamamasında, bu patronun ve ona benzeyenlerin vebali büyüktür.

Bu vebalin hesabı sorulamadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yazmaya kısa bir mola veriyorum 17 Nisan 2016 | 1.564 Okunma 'On yıl barışı beklemek, bir gün savaşmaktan iyidir' 14 Nisan 2016 | 984 Okunma Diyarbakır-Erbil Hattı 13 Nisan 2016 | 1.483 Okunma Bir din adamının gözüyle, Cizre ve bölgede durum-3 12 Nisan 2016 | 2.179 Okunma Bir din adamının gözüyle Cizre’de ve bölgede durum-2 11 Nisan 2016 | 3.895 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar