Zillete düşmektense evde olmak iyidir

İP, artık ifşa olmuş ve varlık sebebi ortaya çıkmıştır. Bu durumu hazmedip kabul edenler, zaten gerekli cevabı Türk milletinden alacaklardır. Ancak, hiç kimse bu hazin durumu sindirmeye mahkum veya mecbur değildir.

İP’in içinden yansıyanlar, daha ilk günden itibaren bu parti ile ilgili tespitlerimizi, öngörülerimizi, yazdıklarımızı ve söylediklerimizi net şekilde doğrulamaktadır. İşin aslını bilmedikleri için, tamamen iyi niyetle bu partiye katılmış, milletvekili olmuş, oy vermiş olanları anlayabiliyorum. Ancak, artık her şey ortalığa saçılmıştır. Hem de bizzat partinin kurucusu, milletvekili, teşkilat mensubu olanlar tarafından bu yapılmıştır. Hiç kimse içinde bulunduğu, inandığı, güvendiği partiye bu kadar hücum etmeyeceğine göre, demek ki işin içinde başka şeyler var. Zaten söylüyor, açıklıyor, anlatıyorlar. FETÖ bağlantılarından HDP aşkına kadar çok şey açığa çıktı. Ümit Özdağ’ın anlattıkları, ortaya koydukları bunların en son versiyonu olsa da, gerçeklerin sadece bir kısmıdır.

ZİLLETİN FOTOĞRAFI

İP’in içinde olduğu ittifak sorunludur. İttifakın lokomotifi olan CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kelimenin tam anlamıyla raydan çıkmış, ülkenin en ciddi ve en ağır sorunu haline gelmiştir. Bir milli güvenlik meselesine dönüşmüştür. Atatürk’ün partisi ile hiçbir ilgi ve alakası kalmamıştır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar