Yolumuz doğru, hedefimiz berrak

Yeni bir yıla ümitle, yüksek hedeflerle, büyük beklentilerle girdik. Geçtiğimiz yılın olumsuzlukları geride kalmıştır ve ülke ve millet olarak 2021’in çok daha iyi olmasını istiyor ve bekliyoruz.

Yeni bir yıla ümitle, yüksek hedeflerle, büyük beklentilerle girdik. Geçtiğimiz yılın olumsuzlukları geride kalmıştır ve ülke ve millet olarak 2021’in çok daha iyi olmasını istiyor ve bekliyoruz. Yolumuz doğru, hedefimiz berraktır. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhur İttifakı bu ülkenin çimentosu olduğu kadar, parlak geleceğinin de teminatıdır. Artık hesap veren değil hesap soran, bekleyen değil ilerleyen, isteyen değil yapan ve satan bir ülkeyiz. Verilene razı olmuyoruz, hakkımız neyse onu istiyor, onu alıyoruz.

DENGELER DEĞİŞTİ

Kovid salgınının bu yıl içinde tamamen kontrol altına alınması ve gündemimizden düşmesi en büyük dileğimiz ve beklentimizdir. Bu sadece bizim değil bütün dünyanın arzusudur. Gelişmeler her ne şekilde olursa olsun Kovid sonrası çok farklı bir dünya oluşacaktır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar