Yıkım güruhunun şaftı kaydı

Yıkım güruhu, ABD seçimleri ve bazı AB ülkelerinden gelen olumsuzluklara bir cankurtaran gibi sarılıp azgın bir hal almış olsa da, bu ülke sahipsiz değil. Hem bu arsız güruhla mücadelesini sürdürüyor...

Yıkım güruhu, ABD seçimleri ve bazı AB ülkelerinden gelen olumsuzluklara bir cankurtaran gibi sarılıp azgın bir hal almış olsa da, bu ülke sahipsiz değil. Hem bu arsız güruhla mücadelesini sürdürüyor, hem de kendinden emin bir şekilde ve kararlılıkla yoluna devam ediyor.

HEP AYNI EZBERLER

Bir dışarıdan bakanların söylediklerine, Türkiye’nin gelişmesinden, ilerlemesinden duydukları endişelere ve yolumuzu kesmek için yaptıkları kalleşliklere bakın, bir de içimizdekilere kulak verin. Başkaları Türkiye’yi kıskanıyor, bizimkiler de onlardan himmet bekliyor. Bunlar ne yiyor, ne içiyor, nasıl bu hale geliyor anlamak mümkün değil. Kendi ülkesinin etkin ve belirleyici bir duruma gelmiş olmasından rahatsız olanlarla nereye varılabilir? Belli ezberleri tekrarlayıp duruyorlar. Bunları dinlerseniz, bu ülkenin yandığını, kavrulduğunu, insanların sokaklarda aç açık, çaresiz ve ümitsiz biçimde ellerini açıp bu zavallı güruhu beklediğini zannedersiniz. Hadi insanların işini, aşını, ümitlerini, hayallerini istismar etmelerini bir kenara bıraktık, bir de vatan-millet düşmanlarına selam çakıyor, onlarla işbirliği yapıyor ve ona göre tavır alıyorlar. Terör örgütleri PKK’nın uzantısı HDP’ye sarılmış, FETÖ’ye teslim olmuşlar ve onlardan iktidar bekliyorlar. Hiç utanmadan, sıkılmadan bu halleriyle Cumhur ittifakına kara çalıyor, açık şekilde çamura yatıyorlar.

ORTAK TARAFLARI YIKMAK

Sorunlarımız elbette var. Şu anda dünyada sorunu olmayan bir ülke zaten bulunmuyor. Kovid-19 salgını bütün dengeleri alt-üst etmiş durumdadır. Zillet güruhu da bunu fırsata çevirmek, salgının olumsuzlukları üzerinden bir olağanüstülük oluşturmak çabasındadır. Boğaziçi Üniversitesi üzerinden yapılan kirli ve karanlık planların altında da bu var, seçim masalları anlatmanın sebebi de budur. ABD’den gelen kalleşlikler de ümitlerini arttırıyor. Biden’in de devreye gireceğini var sayarak, coşuyorlar. Hakikaten zavallı bunlar. Hele şu Serok Ahmet yok mu, ne söylesek fayda etmiyor. Aslında ne bir ortak tarafları var, ne siyasi kıbleleri uyuyor. Bir araya gelip zilleti oluşturmalarının tek sebebi yapmak değil yıkmaktır. Cumhur ittifakı ortak hedefleridir.

ZİLLETİN ORTAKLARI SANCILI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar