Yıkım güruhu zıvanadan çıktı

Muhalefet etmeyi karalamak, iftira etmek, bozmak, yıkmak ve bunların yetmediği yerde de nerede bir vatan-millet düşmanı varsa bulup onunla iş birliği yapmak zanneden güruh, iyice zıvanadan çıkmış durumdadır. Bunlar sadece...

Muhalefet etmeyi karalamak, iftira etmek, bozmak, yıkmak ve bunların yetmediği yerde de nerede bir vatan-millet düşmanı varsa bulup onunla iş birliği yapmak zanneden güruh, iyice zıvanadan çıkmış durumdadır. Bunlar sadece zilleti oluşturan ittifakla sınırlı değiller. Bir de onların başta medyada yuvalananlar olmak üzere iş birlikçileri var. Muhtemelen aynı yerden talimat alıyor, aynı rezilliği sergiliyorlar.

ORTAK ÖZELLİKLERİ YIKMAK

Zilletin HDP’sini zaten bir siyasi parti olarak değerlendirip yorum yapmak mümkün değildir. Bırakın yorum yapmayı, böyle parti görünümlü bir terör odağının siyaset sahnesinde yer alması bile büyük bir zulümdür ve dünyada eşi benzeri yoktur. Ne acıdır ki, bu HDP’nin esir aldığı CHP ve zilletin küsuratı İP’in durumu da farklı değildir. Bunlara Deva ve Gelecek adlı diğer küsurat particikler de eklenmiştir. Alayının ortak özelliği partiden çok bir yıkım, fitne, bozgun odağı olmalarıdır. Kendilerini bir araya getiren ve iş birliği yapmalarını sağlayan şey de budur. Bunun için sahaya sürülmüş, bunun için arkalarında durulmuştur. Yoksa aynı havayı teneffüs etmeleri bile mümkün değildir.

ORADAN ORAYA SAVRULUYOR

CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye gerçeklerinden kopuk, kendi partisinin geçmişinden habersiz, bütün değer yargılarıyla sorunlu bir şekilde oradan oraya savrulmaktadır. Sayın Bahçeli’nin tespiti ile akli ve zihni melekeleri iyice laçkalaşmıştır. Sıkıştıkça denge ve kontrolünü kaybetmektedir. İleri derecede su kaynatmaktadır. Böyle birinden ülke ve milletin faydasına olacak bir şey beklemek beyhudedir. Aynı ezberleri tekrarlar, her eline verileni doğru ve değişmez zanneder, kandırıldığını sonradan fark eder ama iş işten geçmiş olur. Yine de en küçük bir pişmanlık duymadan, kendine çekidüzen verme gereği bile hissetmeden kaldığı yerden devam eder. Zaten yapabileceği başka bir şey de yoktur, zira varlık sebebi bunları yapmakla sınırlıdır. Bu hâliyle bir de zaman zaman hem de MHP’ye milliyetçilik dersleri vermeye kalkışmıyor mu, hakikaten insan söyleyecek laf bulamıyor. Bir parti genel başkanı hiçbir şey bilmiyorsa, hiç olmazsa biraz haddini bilmeli ve bu kadar uçmamalı, bu derece alay konusu olmamalı.

SİYASETİN SON FELAKETİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar