Yapılmasında fayda görülen düzenlemeler

Gazetelerde neredeyse her gün hukuk ve ekonomide reform paketleri hazırlandığı ve kısa zamanda açıklanacağı haberleri çıkıyor. Sayın Cumhurbaşkanı da bu tür bir hazırlığın olduğunu birkaç defa söyledi.

Gazetelerde neredeyse her gün hukuk ve ekonomide reform paketleri hazırlandığı ve kısa zamanda açıklanacağı haberleri çıkıyor. Sayın Cumhurbaşkanı da bu tür bir hazırlığın olduğunu birkaç defa söyledi. Muhtemelen önümüzdeki hafta, yapılan hazırlıkların bir sonuca bağlanacağı ve kamuoyu ile paylaşılacağı anlaşılıyor. Bu süreçte MHP’nin bu reformlara ne diyeceği üzerinden bir fitne fesat çıkarma gayretinde olanların varlığını da ibretle izliyoruz.

MHP ÖNERİLERİNİ AÇIKLADI

MHP’nin bu düzenlemelere ne diyeceğini aslında Sayın Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın gayesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kalıcı ve köklü hâle gelmesi için ihtiyaç duyulan reformları, yasal düzenlemeleri, sosyal ve ekonomik iyileştirmeleri hayata geçirmektir” diyerek açıklamıştır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum